Права и заштита

Azbukum Bookshop

Serbian Language Grammar for Foreigners

A great self-study book that can also be used as a supplementary material for the Azbukum Serbian Online courses (from the beginners' to advanced level).

More

Thanks to the people and associates at Azbukum, Serbia has been a unique experience every time I’ve come. Engaging, amiabile, and hospitable – those are always the first adjectives I use in my description. I don’t solely owe thanks for getting...

Robert Miessner,
Germany


Центар Азбукум редовно проверава и обнавља податке објављене на својој интернет страници. Иако се трудимо да обезбедимо најновије информације, може се догодити да неки од садржаја ипак не буду објављени/обновљени на време. Стога Вас молимо да нам пишете ако Вас занима нешто што се на овој страници тренутно не може наћи.

 

Центар Азбукум не одговара за садржај интернет страница које препоручује својим посетиоцима.

 

Интернет страница Центра Азбукум је заштићена и свако неовлашћено коришћење делова текста, фотографија или видео записа, односно, графичких решења, строго је забрањено.

 

Уколико желите користити део текста или фотографију, односно, видео запис са Азбукумове странице, молимо вас да нам се обратите за дозволу пре него што преузмете жељени материјал.